Snel resultaat met het Ionzyme DF apparaat

In onze salon werken we met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat van Environ. In combinatie met wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten leidt dit tot effectieve en langdurige resultaten. Het apparaat vermeerdert de opname van de actieve ingrediënten die in de serums van Environ zitten en geeft onmiddellijk een zichtbaar resultaat op alle huidcondities.

Hoe werkt het Ionzyme DF apparaat?

De huid heeft een natuurlijke waterdichte barrière die het indringen van actieve ingrediënten in serums belemmert. Het Ionzyme DF apparaat dringt door deze barrière heen en zorgt zo voor een verbeterde weerstand van de vitamines en antioxidanten, dankzij de combinatie van  laag frequentie sonoforese en intermitterende (of gepulseerde) iontoforese.

Snel trillende galvanische stroom (intermitterende iontoforese) splitst de actieve ingrediënten in geladen deeltjes (ionen) en stuurt die naar de cellen. Bij de behandeling met de Iontoforese kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek.

De laag frequente sonoforese, ofwel geluidsgolven creëren fysieke kanaaltjes naar de cellen waardoor de geladen deeltjes beter hun weg vinden in de cellen. Met de Sonoforese worden kleinere oppervlakken, zoals de bovenlip en kraaienpootjes, littekenweefsel en pigmentatie aangepakt.

Het resultaat van een behandeling met het Ionzyme DF apparaat

Alvorens we starten met de behandelingen wordt er een uitgebreide intake en huidtest gedaan. Hierdoor kunnen uw huidconditie exact in kaart brengen. Op basis hiervan wordt een behandelplan gemaakt. Door de combinatie van de behandelingen in de salon en de Environ producten voor thuisgebruik wordt binnen een aanzienbare tijd een zichtbaar resultaat behaald. Afhankelijk van uw wensen werken we aan het verminderen van pigmentvlekken, voortijdige huidveroudering, littekens of een vochtarme of gevoelige huid. De behandelingen kunnen los worden geboekt of in kuurverband.

Onze Environ Ionzyme DF behandelingen

Environ gezichtsbehandelingen met lonzyme DF
Prijs
Environ Lunchtime 15-45 minuten
€ 15-55

Een kuurbehandeling met de focus op specifieke probleemzones. Maximum resultaat in een minimum van tijd.

  • Gladde oogcontouren 25 minuten
  • Fronslijnen 25 minuten
  • Gladde lipcontour 15 minuten
  • Strakke hals 20 minuten
  • Strakke kaakcontour 30 minuten
  • Pigmentvlek (per vlek) 10 minuten
  • Litteken nieuw (per litteken) 15 minuten
  • Litteken oud (per litteken) 20 minuten
  • Onderhuidse ontsteking(en) 10-20 minuten
  • Volledig gelaat 45 minuten
Environ Essential 55 minuten
€ 69

We richten ons op de essentiële aandacht voor je huid.

Environ Cool Peel 80 miunten
€ 85

Een peelingskuur van 3 tot 6 behandelingen. Ideaal voor rimpels verslapping of puistjes. Met deze gezichtsbehandeling werken we aan de totale huidverjonging.

Environ Focus 85 minuten
€ 89

Een complete gezichtsbehandeling met extra focus op de probleemzones.

Environ Intensive 85 minuten
€ 110

Onze luxe gezichtsbehandeling, voor wie alleen het allerbeste wil.

Environ Skin Renewal 90 minuten
€ 109

Extra aandacht voor het exfoliëren en hydrateren van de huid, met een stralende vernieuwde huid als resultaat.