Een stevige huid met RRS & Bindweefselmassage

In samenwerking met de Huidtherapie Duin- en Bollenstreek  bieden wij een innovatief behandelprogramma aan om de verouderde huid een boost te geven. De cocktail van natuurlijke ingrediënten in de RRS inject skinbooster in combinatie met bindweefselmassage zorgt voor een mooie, gezonde en stevige huid.

Wat kan een RRS inject skinbooster voor mij doen?

Een skinbooster kan je helpen bij een droge, arme, vale, slappe of losse huid, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster.

Waar helpt een skinbooster bij?

Onze RRS®-Inject skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid

Wat is een RRS skinbooster?

Onze RRS®-Inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald. Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam.

Hoe wordt een skinbooster toegediend?

Skinboosters worden ingebracht met behulp van microneedling. Het voordeel van microneedling ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, maar microneedling zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in je huid. Door te behandelen met een skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. Wij injecteren middels de meso injector. Dit is de meest veilige en comfortabele manier waarop er kleine intra dermale (in de huid) injecties (+- 2mm) worden gezet door middel van een injector genaamd U225.

Behandeling

Voor de behandeling wordt je huid goed gereinigd en ontsmet. Je neemt plaats in een comfortabele behandelstoel en de behandelaar begint zachtjes met de behandeling. In de meeste gevallen voel je er weinig meer van dan een lichte druk, tinteling of prikkeling. Een goed teken, want dan heeft de behandeling effect. Afhankelijk van welke techniek de behandelaar gebruikt, duurt de behandeling zelf 20 tot 45 minuten (exclusief intake).

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Na de behandeling kan je huid er wat rood uitzien, maar dit trekt na enkele uren weer weg. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van je huidtype en van welke vorm van microneedling is toegepast. De dagen na de behandeling voelt je huid lekker fris en gehydrateerd, lijntjes worden zichtbaar verzacht en je huid ziet er voller, stralend en gezond uit.

Het is raadzaam om het de eerste 24 uur na de behandeling even rustig aan te doen: niet sporten en niet naar de sauna. De gaatjes van de injecties zijn namelijk nog niet dicht en zweet kan je huid irriteren.

Behandelplan RSS en Bindweefselmassage

Een skinbooster werkt het beste in combinatie met bindweefseltherapie. Daarom hebben we speciaal een pakket gemaakt waarin deze combinatie perfect op elkaar aansluit.

U start met 3 bindweefsel behandelingen. Deze vinden met enkele dagen tussenpozen plaats. Hierbij wordt de huid alvast voorbereid en gestimuleerd. Vervolgens wordt er een RRS injectie behandeling door de huidtherapeut gedaan zodat uw huid ook de werkzame stoffen heeft om de verbetering goed in te zetten. Na 1 week volgen opnieuw 3 bindweefsel behandelingen om af te sluiten met opnieuw een RRS injectie behandeling.

Het is uiteraard ook mogelijk om een losse RRS injectie of bindweefsel behandeling in te plannen. Afhankelijk van uw huidtype en wensen is onderhoud nodig om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden.

Kosten behandelingen 

  • Pakket van 6 bindweefsel + 2 RRS injectie behandelingen: €549,-
  • Bindweefsel los: €45,-
  • RRS injectie los: €175,-