Over Huidspecialist Katwijk

Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaan? Of heeft u last van huidproblemen als acne, rosacea, eczeem of overbeharing in uw gezicht? De huidspecialist Katwijk biedt behandelingen met Environ en [ comfort zone ] skin care producten met verbluffende resultaten op het gebied van preventie en correctie voor veroudering van de huid.

Huidspecialist Katwijk introductie

In ons instituut krijgt u professioneel advies, wij onderscheiden ons door onze vakopleidingen, kennis over de huid en alle aspecten van huidverzorging en huidverbetering. Veel tevreden klanten gingen u al voor en zijn nog steeds enthousiast over de behaalde resultaten door de combinatie van ons behoefte gericht advies, de behandelingen en producten van Environ en [ comfort zone ]. Wij verwelkomen u graag!

Onze merken

[ comfort zone ]

Het concept van het exclusieve Italiaanse merk [ comfort zone ] ontwikkelt high end productformuleringen en behandelingen welke bewust gekozen worden voor duurzame en effectieve resultaten. Met dit professionele skin care merk bieden wij jou producten en behandelingen welke zijn geformuleerd met de meest krachtige innovatieve ingrediënten, waarbij resultaat, veiligheid en gebruikscomfort bepalend zijn.

BEWUST GEKOZEN FORMULES™  

 • geen parabenen en MIT
 • geen minerale oliën
 • geen siliconen
 • geen kunstmatige kleurstoffen
 • geen dierlijke grondstoffen
 • geen SLES
 • geen schadelijke parfums

ONZE VOLLEDIGE AANPAK VOOR OPTIMAAL HUIDRESULTAAT
Naast erfelijke factoren beïnvloed jouw lifestyle hoe gezond je bent, hoe je je voelt en hoe dit weerspiegeld wordt in je huid. De combinatie van door wetenschappers, huidspecialisten en voedingsdeskundigen ontwikkelde producten, behandelingen en dagelijkse makkelijk te integreren lifestyle tips creëren het optimale huidresultaat.

DE [ COMFORT ZONE ] BEHANDELINGEN
Persoonlijk resultaat;  CZ biedt 6 verschillende gezichtsbehandelingen met hun eigen specialisme dit omdat resultaat op meerdere manieren te behalen is en aan moet sluiten op jouw behoefte.

Kijk mee door de ogen van onze huidspecialist om gezamenlijk te bepalen wat jouw huid nodig heeft.
Maak hiervoor een vrijblijvend afspraak voor een intake met ons professionele huidanalyse apparaat.

DE [ COMFORT ZONE ] PRODUCTEN
Naast het gebruik van de comfort zone producten tijdens de behandeling bevelen wij deze aan voor thuis gebruik voor uw dagelijkse schoonheid routine.

Environ

Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en te intense blootstelling aan UV-stralen.

De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd,
wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt. Er is een specifieke Environ producten lijn voor dames, heren, kinderen en zon bescherming.

Hoe eerder men start met een huidverzorgingsprogramma voor de jonge huid, hoe beter het is  als het aankomt op huidproblemen bij adolescentie. Wilt u meer informatie? Onze huidspecialisten helpen u graag! Maak een vrijblijvende afspraak voor een intake.

jane iredale minerale make-up

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde, minerale make-up van jane iredale. jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt! De Skin Cancer Foundation raadt de SPF producten van jane iredale aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.

Advanced Nutrition Programma (ANP)

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid.

OPI

OPI lak is een begrip in Amerika en wordt door tal van sterren gedragen. OPI kent een uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt en heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan hoge eisen, de lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’.

 

De huidspecialist Katwijk: aangesloten bij ANBOS en GGD gecertificeerd 

Als lid van ANBOS staan wij voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die aangesloten is bij ANBOS (te zien aan het ANBOS schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

 • in het bezit is van het vakdiploma
 • rechtmatig gevestigd is
 • volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt
 • vakgerelateerde workshops volgt

ANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig
Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de te gebruiken daarbij behorende producten bepaald. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Azzurro Beauty beschikt over bij de ANBOS geregistreerde specialisten, bezit de vereiste schoonheidsdiploma’s en heeft deze expertise en aandacht.

Vergoeding bij de zorgverzekeraar
De specialistische behandelingen (met name elektrisch ontharen, acne en camouflage) worden geheel of gedeeltelijk vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de schoonheidsspecialist in het bezit is van een door ANBOS erkend diploma, een bij ANBOS geregistreerde specialisatie heeft en opgenomen is in het informatiesysteem AGB-zorg- verleners. De huidspecialist Katwijk voldoet aan deze eisen, en dus is er een kans dat uw schoonheidsbehandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar!

Meer informatie over ANBOS kunt u vinden op www.anbos.nl