Het team

Wij stellen ons graag aan u voor…

Carolien Varkevisser

Allround schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Bindweefseltherapeute

Carolien is moeder van 3 kinderen en een echte Katwijkse. Ze houdt van gezelligheid en dat brengt ze graag mee naar de salon. Huidverbetering is haar passie en ze doet haar werk dan ook al jarenlang met veel plezier. Carolien; “Het fijnste aan mijn werk vind ik dat ik mensen met huidproblemen kan helpen en dat mijn klanten na de behandeling vol zelfvertrouwen de deur uitgaan met een mooie, gezonde huid.”

 

Kitty Susan

Allround schoonheidsspecialiste / Pedicure / Wimperstyliste / Bindweefseltherapeute

Kitty woont samen met haar vriend in Katwijk. Ze is even gedreven in haar werk als in haar voetbalcarrière. Eigenlijk in alles wat ze doet. En dat zorgt voor mooie resultaten. Kitty; “Ik vind het een uitdaging om altijd de best passende behandeling te geven voor de huid en de wens van mijn klant. Zo behalen we het beste resultaat.” Momenteel is Kitty bezig met een deeltijdopleiding tot huidtherapeute.

Romy de Rover

Allround schoonheidsspecialiste / Pedicure / Bindweefseltherapeute

Romy heeft net haar eerste eigen huis gekocht met haar grote liefde. Maar haar liefde moet hij wel delen, want ook voor haar vak heeft Romy een groot hart. Ze is leergierig en een echte aanpakker. Van gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, pedicure, wenkbrauwbehandelingen tot GelColor. Ze weet overal raad mee. Romy:” Ik ben blij als mijn klanten helemaal ontspannen en tevreden zijn na een behandeling bij mij in de stoel.”

 

Jaimy van der Plas

Gastvrouw / Allround schoonheidsspecialiste

Jaimy is de jongste telg van ons team. Ze ontvangt al onze gasten met een stralende lach. Met haar vrolijke en vriendelijke karakter zorgt ze altijd voor een goede sfeer. Naast het eerste aanspreekpunt achter de balie en aan de telefoon is Jaimy ook graag in de salon om een heerlijke massage of gezichtsbehandeling te geven. Jaimy: “Ik vind het leuk om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Zo help ik mijn collega’s en de klanten om er iedere dag het beste van te maken.”