Kom jij naar onze Ladies night?

10 april 2018 organiseren wij een gezellige Ladies night bij Sunset Blvd aan de Katwijkse boulevard, vol met beauty en fashion in de vorm van workshops, demonstraties, stands, modeshows en kans op waardevolle prijzen en een goodiebag die echt de moeite waard is. De kaartjes kosten €15,- per persoon.

Heb je ook zin om te komen samen met (een) vriendin(nen)? Je kan kaartjes kopen bij ons in de salon en je dan meteen opgeven voor een van de workshops. Je hebt de keuze uit;

Environ workshop gezichtsverzorging

De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

Comfort zone workshop gezichtsverzorging

Resultaat en beleving zijn de sleutelwoorden van het Italiaanse topmerk [comfort zone]. Het is een uniek concept mede doordat [comfort zone] zeer strikt is in haar formulering en alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong gebruikt.

O.P.I. workshop hand en nagelverzorging

OPI is wereldwijd hét nummer 1 nagellakmerk en in meer dan 113 landen verkrijgbaar. De uitgebreide kleurencollectie is hetgeen waarmee het merk zich onderscheidt. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die professionals en gebruikers stellen, de nagellakken zijn shockproof en geven een perfecte kleurdekking.

Jane Iredale workshop make-up 

Jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

We zijn nog bezig met de invulling van het programma, maar het beloofd een feestavond te worden! Een aantal van de deelnemers is al bekend; Kapsalon Create by Mos, Ici Paris en Novalynn sieraden. Binnenkort meer!

Graag tot in onze salon.