Environ’s nieuwe gezichtsbehandeling met filler effect

De nieuwe Focus-on Filler gezichtsbehandeling combineert de toepassing van geavanceerde skincare-technologie met het gebruik van een nieuw ultra-krachtig professioneel serum. Deze revolutionaire behandeling werd speciaal ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de jeugdige en volle uitstraling van bepaalde zones, zoals de oogcontour en de wangen, te herstellen.

Vervanging voor Fillers

Je bent nog een beetje huiverig voor fillers, maar je wilt wel een jeugdige huid met een gezonde glow? Boek dan nu een Environ Focus -on Filler behandeling. Of wil je het effect van een voorgaande filler-behandeling opfrissen? Ook dan biedt deze behandeling uitkomst.

De kenmerken van deze intensieve,  30-minuten durende behandeling;

√ Gladstrijkend, verstevigend, volumiserend effect.

√ Gericht op specifieke zones.

√ Niet-invasief.

√ Natuurlijke verbetering.

√ Pijnloos.

Daadwerkelijk zichtbare resultaten

Onze deskundige skincare-professionals combineren het gebruik van de baanbrekende Electro-Sonic DF-technologie met ultra-krachtige huidverzorgende formules, waardoor tot 40 keer meer van de essentiële voedingsstoffen worden afgeleverd daar waar de huid deze het hardst nodig heeft.

Ben je al een Environ klant van onze salon, bel dan voor een afspraak of vraag jouw specialiste om meer informatie. Heb je interesse in deze behandeling, maar gebruik je nog geen Environ skincare? Boek dan een gratis intake of neem contact op met de salon.

Graag tot gauw!