Bindweefselmassage & Bodyshape

Afvallen in combinatie met Bindweefselmassage en het Bodyshape apparaat is de meest effectieve manier om kilo’s te verliezen en tegelijk te werken aan strakke lichaamscontouren. Bij ons aan de tramstraat in Katwijk bieden we in samenwerking met de diëtiste van NewDiet Care deze technieken aan om voor u tot het optimale resultaat te komen.

Bindweefselmassage/Lypossage

Bij Bindweefselmassage/Lypossage oefenen we invloed uit op de bindweefsellaag van het lichaam. Dit is de laag tussen de spieren en de opperhuid (bovenste laag van de huid). Het is een intensieve massage voor figuurcorrectie zonder medische ingrepen. Het helpt uw huid te verstevigen. Via een combinatie van verschillende massagetechnieken wordt het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel verwijderd, waardoor de huid van de heupen, billen, benen, armen en buik, strakker en mooier wordt en cellulitis minder.

Bodyshape

Het Bodyshape apparaat is een van de meest effectieve apparaten van dit moment op het gebied van huidversteviging. Het apparaat werkt met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie) waardoor het direct waarneembare en meetbare resultaten toont. De optimale combinatie van ultrasound, elektrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage maakt het apparaat zeer effectief. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 8 en 28 centimeter.

De combinatie van Bindweefselmassage & Bodyshape

Door een combinatie te maken van deze twee behandelingen behalen we het optimale resultaat en werken we doeltreffend op de voor u belangrijke zone(s), waardoor u de volgende resultaten mag verwachten:

  • Betere huidstructuur en stevigere huid
  • Vermindering van cellulitis
  • Vermindering van overtollig vet
  • Gerichte spieropbouw, alsmede het verminderen van rugpijn
  • Goede afvoer van vocht en afvalstoffen en betere aanvoer van voedingsstoffen

Je bent van harte welkom voor een gratis intake, zodat we gezamenlijk jouw doelen kunnen bepalen en een advies en behandelplan op maat kunnen aanbieden.

Tarieven Bindweefselmassage & Bodyshape

Bindweefselmassage Prijs
Bindweefselmassage gelaat€ 45
Bindweefselmassage gelaat 10-rittenkaart € 390
Bindweefselmassage lichaam€ 55
Bindweefselmassage lichaam 10-rittenkaart € 490
Bindweefselmassage armen € 25
Bindweefselmassage armen 10-rittenkaart€ 225
Bindweefselmassage & Bodyshape package deal€ 99
Bindweefselmassage & Bodyshape package deal 10-rittenkaart (+Body strategist Cream van comfort zone t.w.v. €65,95 cadeau.)€ 990
Bodyshape
Prijs
Enkele behandeling
€ 55
Rittenkaart 10 + 1 gratis
€ 550

U krijgt de 11e behandeling gratis.

Short abonnement
€ 750

Dit abonnement is geldig voor voor 3 maanden. Gedurende de eerste maand krijgt u 8 behandelingen (2x per week). In de tweede en derde maand 4 behandelingen (1x per week).

Bodyshape & bindweefselmassage package deal
€ 99

Wilt u optimaal resultaat behalen door de combinatie van Bodyshape & Lypossage? Profiteer dan van deze package deal.

Bodyshape & bindweefselmassage 10-rittenkaart
€ 990

Wilt u optimaal resultaat behalen door de combinatie van Bodyshape & Lypossage? Profiteer dan van deze package deal. Bij de 10-rittenkaart krijgt u de Body strategist Cream van comfort zone t.w.v. €65,95 cadeau.