Tanden bleken

Mooie tanden zijn een essentieel onderdeel van een verzorgd uiterlijk. Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden. Met Profilach kunnen we deze verkleuringen bij ons in de salon oplossen; betaalbaar en veilig.

Professioneel tanden bleken zonder waterstofperoxide
ProfiLach is een cosmetisch tandenbleekmiddelconcept zonder waterstofperoxide. Het is ontwikkeld in samenwerking met tandartsen en laboratoria en gecertificeerd na tal van langetermijntests.
Door de consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen verandert onvermijdelijk de kleur van je tanden.

De ProfiLach Gel bevat een actief bleekmiddel dat wordt geactiveerd door een LED-lamp. Het bleekmiddel dringt door in de verkleuringen van het tandoppervlak en lost het op, waardoor noch het tandvlees of het glazuur wordt aangetast. Deze vorm van cosmetisch bleken van tanden is veilig en zonder bijwerkingen.

Krijg de originele kleur terug
De consumptie van kleurstof houdende voedingsmiddelen heeft invloed op de terugloop van het resultaat na het bleken. Dit proces kun je vertragen door na het bleken onze schuim te gebruiken die speciaal daarvoor ontwikkeld is. Gebruik deze schuim s ’avonds na het tanden poetsen. Breng een klein beetje schuim op de droge (elektrische) tandenborstel en poets gedurende 2 minuten.

  • Zonder Peroxide
  • Geen bijwerkingen
  • Bevat geen schuurmiddel
  • 100% veilig voor het tandglazuur

De schuim zorgt ervoor dat de opgelopen verkleuringen van die dag weer opgeruimd worden.

Tanden bleken
Prijs
Tanden bleken 60 min
€ 99,-
Tanden bleken 90 min
€ 119,-