Pakkingen

Een lichaamspakking is vergelijkbaar met een intensief masker, maar dan voor het gehele lichaam. Afhankelijk van de actieve ingrediënten die we gebruiken kan het voedend, hydraterend, afslankend, of verstevigend werken. Tijdens de behandeling zal er een pakking op het gehele lichaam worden aangebracht waarna u wordt ‘’ingepakt’’. U kunt dan ontspannen op onze wellnessbank welke ook verwarmd kan worden.

Tijdens de inwerktijd kunt u een hoofdhuidmassage ontvangen. Wanneer u zich na afloop doucht, zult u zich als herboren voelen.

Pakkingen
Prijs
Algenpakking 25 minuten
€ 39

Algen worden geroemd om hun therapeutische werking. Zij zorgen voor ontgifting, diepe hydratering en werken helend bij eczeem of psoriasis. Bij een algenpakking wordt u met een elektrische warmtedeken toegedekt zodat uw poriën de algen goed kunnen opnemen. (Niet geschikt voor mensen met schildklierproblemen of een jodiumallergie.)

Chocolade pakking 25 minuten
€ 39

Cacaopoeder bevat van nature veel mineralen. De stoffen catechinen en procyanidinen zijn sterke anti-oxidanten en zorgen voor stevig bindweefsel, werken vochtherstellend en zorgen voor een goede doorbloeding. Natuurlijk is alleen de geur van cacao al een genot om te ervaren en het werkt ontspannend.

Anti-aging pakking 40 minuten
€ 69

Dit is een anti-aging behandeling voor uw lichaam. Deze pakking, waarbij u van top tot teen wordt ingepakt, heeft een rijke formule van vegetale extracten waardoor de huid zijn elasticiteit en stevigheid zal hervinden.

Anti-cellulite pakking en lypossage 85 minuten
€ 99

Deze pakking vermindert vetophopingen door de verbetering van zuurstoftoevoer naar beschadigde vetcellen. Door deze intensieve behandeling wordt het weefsel compacter en uw cellulitis verminderd of voorkomen. Voor optimaal resultaat adviseren wij een kuurbehandeling.

 

Acne behandeling
Prijs
Acne rug behandeling 45 minuten
€ 49