Peelings & Pakkingen

Lichaamspeeling (scrub)

Dagelijks verliest u ongeveer een miljoen huidcellen. Door uw huid regelmatig te peelen helpt u uw lichaam. De huid zal dan weer glad aanvoelen, er gezonder uitzien en de dode huidcellen zijn sneller verdwenen.

Lichaamspakking

Een lichaamspakking is vergelijkbaar met een intensief masker, maar dan voor het gehele lichaam. Afhankelijk van de actieve ingrediënten die we gebruiken kan het voedend, hydraterend, afslankend, of verstevigend werken. Tijdens de behandeling zal er een pakking op het gehele lichaam worden aangebracht waarna u wordt ‘’ingepakt’’. U kunt dan ontspannen op onze wellnessbank welke ook verwarmd kan worden.

Tijdens de inwerktijd kunt u een hoofdhuidmassage ontvangen. Wanneer u zich na afloop doucht, zult u zich als herboren voelen.

Peelingen & Pakkingen
Prijs
Lichaamspeeling 25 minuten
€ 39
Lichaamspakking naar keuze 40 minuten
€ 59

Algen pakking:
algen worden geroemd om hun therapeutische werking. Zij zorgen voor ontgifting, diepe hydratering en werken helend bij eczeem of psoriasis. Bij een algenpakking wordt u met een elektrische warmtedeken toegedekt zodat uw poriën de algen goed kunnen opnemen. (Niet geschikt voor mensen met schildklierproblemen of een jodiumallergie.)

Chocolade pakking:
Cacaopoeder bevat van nature veel mineralen. De stoffen catechinen en procyanidinen zijn sterke anti-oxidanten en zorgen voor stevig bindweefsel, werken vochtherstellend en zorgen voor een goede doorbloeding. Natuurlijk is alleen de geur van cacao al een genot om te ervaren en het werkt ontspannend.