Wimper behandelingen

Wilt u mooie volle wimpers voor een prachtige oogopslag. We hebben verschillende mogelijkheden voor u;

Wimperextensions

Wimperextensions zijn momenteel dé beautytrend op het gebied van semipermanente wimperverlenging. Wij werken met de nummer 1 wimperverlenging en de nieuwste technieken. Wimperextensions geven meer volume en verlenging van de natuurlijke wimperhaar en zorgen voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van mascara.
Onze specialistes gebruiken 2 verschillende technieken: one by one, oftewel haartje voor haartje en 3D. Bij 3D worden waaiertjes gemaakt van dunne haartjes wat een volume effect geeft.

Lash Extend Wimpers One by OnePrijs
Wimpers One by One (nieuwe set)€ 99,-
Wimpers One by One bijwerken - 2 weken€ 35,-
Wimpers One by One bijwerken - 3 weken€ 45,-

Wimper lifting

Wilt u uw eigen wimpers meer krul en kleur geven? Kies er dan voor uw wimpers te laten liften. Tijdens de Lash Volume Lifting behandeling zal een van onze specialisten de wimper liften vanaf de wortel. Dit resultaat zal 6 tot 8 weken aanhouden. Doordat wij de wimpers ook verven zullen deze perfect zijn vanaf het moment dat u opstaat. Uw mascara heeft u niet meer nodig!

Lash Volume LiftPrijs
Lash Volume Lift excl. verven59,-
Lash Volume Lift incl. verven69,-

Wimpers verven

Een makkelijke, snelle oplossing om de wimpers meer uitsraling te geven is het verven. De uiteinden van wimperhaartjes zijn vaak licht van kleur, waardoor de wimpers korter lijken. Als u de wimpers verft lijken ze direct langer en voller.

Wimpers verven
Prijs
Verven wimpers
€ 15