Gezichtsbehandelingen

Bij Huidspecialist Katwijk geven wij diverse gezichtsbehandelingen. Al deze behandelingen zijn met zorg samengesteld en worden afgestemd op de verschillende huidtypes en wensen. Of u nu problemen heeft met acné, vroegtijdige veroudering of een vale huid, wij kunnen u behandelen met de juiste methodes welke aangepast zullen worden aan uw huidbehoeftes.

Voorafgaand aan de behandeling zal er een huidanalyse gemaakt worden. Hiermee zullen wij bekijken welke producten/behandelingen voor u het meest geschikt zijn. Wij adviseren u graag.
Wij kunnen ook uw huid analyseren door middel van een skin scanner. Dit kunt u kenbaar maken bij het maken van de reservering. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Er wordt gewerkt met twee topmerken, namelijk Environ en [comfort zone].

Environ® 

De Environ® behandelingen bieden de huid een maximum aan voedende anti-rimpel ingrediënten en zorgen voor een gezonde stralende huid. De meest verse, meest actieve vormen van vitamine A, C en anti-oxidanten worden met behulp van geluidsgolven en kleine electrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de elasticiteit toeneemt. Ook wordt de hydratatie verhoogd.
De Environ® behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de door zon beschadigde huid, pigmentatie, voortijdige veroudering, droge huid en littekens.

Environ® manueel
Prijs
Environ 55 minuten
€ 69
Environ 65 minuten
€ 79
Environ 75 minuten
€ 89
Environ met lonzyme DF
Prijs
Environ 45 minuten
€ 59,-
Environ 55 minuten
€ 69,-
Environ 75 minuten
€ 89,-
Environ 85 minuten
€ 109,-
Environ® CoolPeeling systeem
Prijs
Environ Cool peeling 25 minuten
€ 35

Een kuur speciaal voor de probleemhuid van (minimaal) 6 behandelingen. Met deze kuur werken we aan het verkrijgen van een egale huid zonder comedonen, pukkeltjes, puistjes en ontstekingen. Deze behandeling is manueel.

Environ Cool peeling 55 minuten
€ 75

Een peelingskuur van 3 tot 6 behandelingen. Ideaal voor rimpels, verslapping of puistjes. Met deze gezichtsbehandeling werken we aan de totale huidverjonging. Deze behandeling is manueel.

Environ Cool peeling 75 minuten
€ 85

Een peelingskuur van 3 tot 6 behandelingen. Ideaal voor rimpels verslapping of puistjes. Met deze gezichtsbehandeling werken we aan de totale huidverjonging. Deze behandeling is met het Ionzyme DF apparaat.

 

[ comfort zone ] Italiaans topmerk

Resultaat en beleving zijn de sleutelwoorden van het Italiaanse topmerk [ comfort zone ]. Het is een uniek concept mede doordat [ comfort zone ] zeer strikt is in haar formulering en alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong gebruikt. Ieder ingrediënt is dan ook bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en aangenaamheid te kunnen garanderen.  De producten zijn geproduceerd zonder parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, sulfaten, dierlijke derivaten en MIT. Vanwege hun filosofie zijn siliconen vervangen door natuurlijke oliën en boters, wat dezelfde aangename textuur en ‘real beauty’ voor de huid garandeert. De producten van [ comfort zone ] zijn dan ook echt een must als u aan huidverbetering wilt werken.

[comfort zone] essential
Prijs
comfort zone 25 minuten
€ 39
comfort zone 40 minuten
€ 49
comfort zone 55 minuten
€ 69
comfort zone 85 minuten
€ 99
[comfort zone] anti aging
Prijs
comfort zone anti aging 25 minuten
€ 49
comfort zone anti aging 55 minuten
€ 99
comfort zone anti aging 85 minuten
€ 139
Skin regimen fruitzuren
Prijs
Skin regimen 25 minuten
€ 49
Skin regimen 55 minuten
€ 79
Skin regimen 85 minuten
€ 119