Figuurcorrectie

Bij Huidspecialist Katwijk werken we met twee verschillende methodes om uw huid strakker en gladder te maken; Lypossage & de Bodyshaper. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij een kuur van een van beide behandelingen of een combinatiepakket voor het meest optimale resultaat.

Lypossage

Lypossage (ook wel bindweefselmassage genoemd) is een 100% natuurlijke body-shape behandeling. Het helpt de huid te verstevigen en uw figuur te verbeteren zonder ingrijpende chirurgie. Deze intensieve massagetherapie werkt krachtig in op de vet- en vochthuishouding. Cellulite op armen, benen, heupen en buik verdwijnen en u verliest vele centimeters in uw omvang.

De Bodyshaper

We werken met het Bodyshape apparaat. Dit is een van de meest effectieve apparaten van dit moment op het gebied van huidversteviging. Het apparaat werkt met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie) waardoor het direct waarneembare en meetbare resultaten toont. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 8 en 28 centimeter.*

Het apparaat zorgt voor vermindering van vet en proporties, gerichte spieropbouw, vermindering van cellulitis, vermindering van overtollig vet, opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn, anti-aging en huidstructuurverbetering.*

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Figuurcorrectie
Prijs
Bodyshaper
€ 55
Bodyshaper rittenkaart 10-rittenkaart
€ 490
Lypossage
€ 59
Lypossage 10-rittenkaart
€ 530
Combinatie Bodyshaper & Lypossage
€ 99

Wilt u optimaal resultaat behalen door de combinatie van Bodyshape & Lypossage? Profiteer dan van deze package deal.

Combinatie Bodyshaper & Lypossage 10-rittenkaart
€ 990

Wilt u optimaal resultaat behalen door de combinatie van Bodyshape & Lypossage? Profiteer dan van deze package deal. Bij de 10-rittenkaart krijgt u de Body strategist Cream van comfort zone t.w.v. €65,95 cadeau.