Figuurcorrectie

Bij Huidspecialist Katwijk werken we met verschillende methodes om uw huid strakker en gladder te maken; Lypossage, Environ Body Profile en de Bodyshaper. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij een kuur van een of meerdere behandelingen of een combinatiepakket voor het meest optimale resultaat.

Lypossage

Lypossage (ook wel bindweefselmassage genoemd) is een 100% natuurlijke body-shape behandeling. Het helpt de huid te verstevigen en uw figuur te verbeteren zonder ingrijpende chirurgie. Deze intensieve massagetherapie werkt krachtig in op de vet- en vochthuishouding. Cellulite op armen, benen, heupen en buik verdwijnen en u verliest vele centimeters in uw omvang.

Environ Focus-on Body Profile

Een krachtige, modellerende behandeling voor de benen, billen en/of buik, die enorm doeltreffend werkt op de bekende  “sinaasappelhuid”. De combinatie van actieve ingrediënten in de Contouring gel en de dual electro-sonic DF-technologie van Environ helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer glad, soepel en strakker blijft.

De Bodyshaper

We werken met het Bodyshape apparaat. Dit is een van de meest effectieve apparaten van dit moment op het gebied van huidversteviging. Het apparaat werkt met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie) waardoor het direct waarneembare en meetbare resultaten toont. De meeste gebruikers verliezen na een kuur gemiddeld tussen de 8 en 28 centimeter.*

Het apparaat zorgt voor vermindering van overtollig vet en Cellulite, gerichte spieropbouw, opbouwen en versterken van de rugspieren, alsmede het verminderen van rugpijn, anti-aging en huidstructuurverbetering.*

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Figuurcorrectie
Prijs
Bodyshaper
€ 55
Bodyshaper rittenkaart 10-rittenkaart
€ 495
Lypossage
€ 59
Lypossage 10-rittenkaart
€ 530
Combinatie Bodyshaper & Lypossage
€ 99

Wilt u optimaal resultaat behalen door de combinatie van Bodyshape & Lypossage? Profiteer dan van deze package deal.

Combinatie Bodyshaper & Lypossage 10-rittenkaart
€ 990

Wilt u optimaal resultaat behalen door de combinatie van Bodyshape & Lypossage? Profiteer dan van deze package deal. Bij de 10-rittenkaart krijgt u de Body strategist Cream van comfort zone t.w.v. €69 of de Environ contouring crème t.w.v. €45,- cadeau.

Focus-on Body profile
€ 45
Focus-on Body profile kuur
€ 540 (tijdelijk: €495)

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de Focus-on Body profile behandeling in kuurverband af te nemen. U krijgt dan 6 weken achter elkaar 2 behandelingen.

Focus-on Body profile & Lypossage kuur
€ 1248 (tijdelijk: €995)

Voor het allermooiste resultaat zetten wij de Body profile behandeling in met onze Lypossage therapie. Wilt u in een korte tijd het meest optimale resultaat kies dan voor deze kuur van 6 weken, met 2 maal per week Body profile & Lypossage.